Huvuddans

Tänkte berätta om ett knep jag har när jag har ångest över någonting. (Funkar dock inte när jag har sån där paralysernade ångest som gör att man ligger och skakar) Men ni vet, när det gör lite sådär småont i en och man hakar upp sig på samma tanke om och om igen. Så fort tanken kommer upp i mitt huvud så brukar jag gå igenom en jättelång friståendekorreografi från när jag gick på gymnastik i mitt huvud. Sedan gör jag detta om och om igen så fort tankarna kommer upp.

Behöver jag säga att jag är extremt trött på den dansen vid det här laget.


Utmaaaaningar

Nu har jag snart betat av de flesta rätterna på min "förbjudna matlista". Igår blev det tacopaj!!! Goddag mr ångest, jag välkomnar dig! Om nu djävulen i mitt huvud behagar skicka dig varje gång jag njuter av livet, så får så vara, för jag tänker fanimej göra det ändå!!!

Inatt när jag gick upp för att kissa, så tittade jag mig i spegeln och fick en chock. Vilket resulterade i hjärtklappning, panik, totalspänning i 2 timmar och sömnlöshet. Nu är jag så jävla trött på det här.

Idag blir det stan med en kompis. Lunch ska ätas på subway!!

Puss på er där ute i cyberrymden

Buffe!

Igår var det dagen D! Buffetime! Blev dock inget julbord eftersom det var lite i dyraste laget, så jag och pappa gick på indisk buffe istället. känndes mycket lättare, men jag menar, det var ju fortfarande BUFFE!

Tanken var att jag skulle smaka på allt jag ville och äta tills magen verkligen sa att nu går det inte att få ner något mer. Så jag tog först en tallrik med nästan alla olika grytor och olika ris och potatisröror. Men jag tyckte bara om ungefär hälften av grejerna, så då lämnade jag resten och tog en ny tallrik med kluttar av det jag tyckte om. Men efter det var jag fortfarande inte proppmätt, så då tog jag en portion till!!!!!!!!! Därefter fanns det bara frukt till efterrätt, så då tog jag det! Tog första vindruvan och honungsmelonsbiten på herrans massa år!! Känndessom att jag rullade därifrån. Men det ska man göra när man går från en buffe, för det gör friska personer, visst?
 ( Dock vågade jag bara äta en halv friterad lökboll), men det var en av de enda sakerna ätstörningen fick bestämma under kvällen.

Gårdagen innan buffemiddagen var riktigt jobbig, blödde näsblod en halvtimme av nervositet och lunchen fick läggas om på tallriken tre gånger innan jag slog mig själv i huvudet (bokstavligen), gjorde grimaser i spegeln åt ätstörningen och därefter ringde mamma och berättade exakt hur jag kände det. Men till slut blev det i alla fall en bra portion!

Måste ändå säga att jag är jävligt stolt över mig själv!

RSS 2.0